Releases
Submenu

Releases

ROXY 2.0.26

9 juli 2019

• Nieuw! Een virtuele robot

Wil je ROXY proberen, maar heb je geen robot? Voeg bij apparaten een virtuele robot toe en zie direct hoe je ROXY runtime werkt met een robot.

• Verbeterde veiligheid bij het inleren van posities

Naast de verbeterde veiligheid van de ROXY Joystick kan je nu ook kiezen om met de teach-pendant van de robot posities in te leren en deze naar ROXY te sturen.

• Flexibel operator dashboard

Is je runtime klaar om productie te draaien? Kies je widgets, stel deze in en maak je eigen dashboard: Start of pauzeer snel een runtime en controleer de status van runtimes, apparaten en variabelen.

• Bijgewerkte documentatie

Er zijn nieuwe artikelen toegevoegd en artikelen bijgewerkt. De documentatie is nu ook online te vinden op https://docs.roxy-robotics.com.

• Automatisch ABB en FANUC robots aan ROXY toevoegen

ABB en FANUC robots kunnen nu vanuit ROXY automatisch worden ingesteld om met ROXY samen te werken. Voor Stäubli robots was dit al mogelijk.

• Diverse kleine verbeteringen, zoals consistente apparaat statussen en een nieuwe startpagina.

Download deze versie

ROXY moet op Windows 7 of hoger worden geïnstalleerd. Lees meer over de systeemeisen.

Hoe moet je je ROXY installatie upgraden?

Volg deze stappen om ROXY te upgraden naar de laatste versie.

• Step 1 - Controleer je huidige ROXY versie

Open ROXY en kies rechtsboven het tandwiel icoon. Scroll in het instellingen paneel naar beneden om het versienummer van je huidige ROXY te zien. Controleer of deze lager is dan het versienummer bovenaan deze pagina. Ga naar stap 2 als dit het geval is.

• Stap 1 - Download de laatste ROXY release

• Stap 2 - Start de installatie

Volg de stappen en installeer in je bestaande ROXY map.

• Stap 3 - Klaar!

Als de installatie klaar is kun je Chrome starten en ROXY openen.

Heb je hulp nodig? Chat met ons of neem contact op.